krasnadlani.si - "Vse zgodbe s Krasa na enem mestu"

Spletni portal krasnadlani.si je prava izbira za vse, ki radi potujejo brez skrbi, po preverjenih poteh, k pravim ljudem, v odlični družbi in k izbrani ponudbi. Z nakupom na spletnem portalu krasnadlani.si boste dobili zaokroženo in popolno storitev, ki vam bo omogočila, da se brez skrbi prepustite doživetjem. Za vse velike in majhne podrobnosti bomo namreč poskrbeli mi, in to na varen, enostaven, strokoven, zabaven in družbeno odgovoren način.

  • Varno

SSL certifikat, s katerim je zaščiten spletni portal krasnadlani.si, omogoča zaščito prenosa podatkov med spletno stranjo in obiskovalcem strani, saj poskrbi za varnost in kodiranje podatkov prek SSL (Secure Socket Layer) protokola.

PCI (Payment Card Industry) so standardi mednarodnih kartičnih sistemov (tudi MasterCarda in Vise), ki zagotavljajo varen prenos podatkov o karticah ter podatkov o transakcijah, kakor tudi njihovo varno shranjevanje. Skladno z navedenim je z izpolnjevanjem PCI standardov zagotovljena zaščita zaupnih podatkov, njihova razpoložljivost in integriteta. Varen prenos pa izkazuje tudi logotip za storitev MasterCard SecureCode, ki ga uporabljamo na spletnem portalu.

  • Enostavno

Spletno stran smo zasnovali tako, da je v kar največji meri pregledna in enostavna za uporabo. Vse, kar morate vedeti, je koliko časa nameravate uživati na Krasu. V izbrani kategoriji boste našli celotno ponudbo. Osnovno temo ponudbe vam bo namignil že naslov, podrobnejše podatke pa najdete s klikom na izbran artikel. Za nakup se je potrebno registrirati samo z osnovnimi podatki, kot so ime in priimek ter elektronski naslov. Artikle lahko plačujete tudi z enostavno uporabo kreditne kartice ali prek UPN obrazca. Potrdilo o nakupu, vavčer in račun boste prejeli v elektronski obliki na vaš e-naslov.

  • Strokovno

Spletni portal sodeluje izključno z lokalnimi ponudniki storitev in izdelkov. Vsi izvajalci so strokovno usposobljeni, z ustreznimi licencami in delajo te stvari z ljubeznijo. 

  • Zabavno

Vsak izlet, počitnice, ogled znamenitosti, pokušina izdelka ... bi naj bili poleg vsega in predvsem tudi zabavna izkušnja. Z nakupom prek spletnega portala krasnadlani.si pa pridobite prav to. Nakup je namreč šele prvi korak, zabavno pa bo vse, kar se bo zgodilo za tem. 

  • Družbeno odgovorno

Spletni portal krasnadlani.si deluje v tesni navezi z lokalnim okoljem. Pri organizaciji naših prireditev sodeluje predvsem lokalno prebivalstvo in lokalni ponudniki storitev ter proizvodov.

Kontakt

Facebook

MasterCard, Visa