Zbirno mesto za vse izlete, ki jih kupite prek spletnega portala krasnadlani.si (in med opombami na vavčerju ni drugače navedeno), je v Lipici 23a, pisarna Astraea Tours. Če ste na poti naleteli na težave in pričakujete zamudo, nam to lahko sporočite na tel. št. (05) 730 0767.

ASTRAEA TOURS

Lahko pa izberete tudi kakšnega izmed javnih prevozov in naš taksi vas bo, večinoma brezplačno, prišel iskat na eno izmed spodnjih postaj. Prevoz naročite ob nakupu vavčerja, kjer nam sporočite tudi postajo, predviden čas prihoda in vašo kontaktno mobilno številko. Morebitne dodatne informacije glede možnosti taksi prevoza najdete med opombami pri vsakem vavčerju posebej.

 

Z lastnim prevozom 

Izberite izvoz Divača na primorski avtocesti (A1) in v prvem krožnem križišču zavijte levo proti mestu Divača. V prvem križišču zavijte levo (409), v naslednjem pa naravnost proti Lokvi in Lipici. Po približno 7 km vožnje po regionalni cesta 205 skozi Lokev in Lipico (samo naravnost) boste prispeli do državne meje Lipica (SLO)/Bazovica (ITA). Naša stavba se nahaja na levi strani tik pred mejo, okoli objekta pa so tri velika parkirišča. V neposredni bližini je tudi bencinska črpalka odprta od 8. do 21. ure. 

Naslov za GPS: Lipica 23a, Lipica; 45o39'11.69"N in 13o52'49.40"E


 

Z avtobusom

Taksi prevoz organiziramo s postajališča v Sežani. Ob naročilu nam posredujte predviden čas prihoda in odhoda ter vašo mobilno kontaktno številko. Podrobnejše informacije o avtobusnih relacijah najdete na spodnji povezavi. V aranžmajih, ki vključujejo avtobusni prevoz v naši organizaciji, najdete podrobna navodila pod opombami.

 

http://www.avrigo.si/potniski_prevozi/linijski_promet/glavne_avtobusne_postaje/2010042115362308/

 


Z vlakom

Bližnja železniška postaja Divača ima odlične povezave z vsemi večjimi kraji v Sloveniji. V kolikor načrtujete prihod z javnim prevozom, vam v tem primeru vsekakor priporočamo vlak s končnim ciljem v Divači. Ob naročilu nam posredujte predviden čas prihoda in odhoda ter vašo mobilno kontaktno številko. Podrobnejše informacije o železniških povezavah in cenah najdete na spodnji povezavi.

http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/slovenija/vozni-redi/vozni-red-s-cenikom

 S taksijem

Na razpolago imamo lastni prevoz, ki deluje vsak dan od 15. do 24. ure, kot tudi zunanjega ponudnika. Za naročila pošljite poizvedbo na e-naslov tours@astraea.si vsaj tri dni pred prihodom. 

 

Z letalom

Astraea Tours organizira prevoze s petih bližnjih letališč: 

 

Za naročila pošljite poizvedbo na e-naslov tours@astraea.si vsaj tri dni pred prihodom. Sporočite nam kraj in čas prihoda, številko leta, število oseb, predviden čas odhoda in vašo mobilno telefonsko številko.

 

Z ladjo

Prevoz je namenjen skupinam potnikov na križarjenjih, ki pristanejo v obeh bližnjih lukah, ter individualnim gostom v vseh slovenskih marinahLuka Koper, potniški terminal. Prevoz po dogovoru s kombijem, minibusom ali turističnim avtobusom do izhodiščne točke in nazaj oz. celoten prevoz po vnaprej dogovorjeni trasi izleta. Za morebitne ponudbe nas kontaktirajte na tours@astraea.si

 

 

 

 

Luka Trst, potniški terminal. Prevoz po dogovoru s kombijem, minibusom ali turističnim avtobusom do izhodiščne točke in nazaj oz. celoten prevoz po vnaprej dogovorjeni trasi izleta. Za morebitne ponudbe nas kontaktirajte na tours@astraea.si.

 

Kontakt

Facebook

MasterCard, Visa