Zakaj sodelovati z Astraea Tours?

Krasnadlani.si je portal, ki deluje na način kuponske prodaje. Kupce z enkratnimi popusti motiviramo k odločitvi nakupa programa, ki ga ponujamo. Spletna stran krasnadlani.si je edina vrsta marketinga, kjer je oglaševanje vaših storitev popolnoma brezplačno.

S svojimi aktivnostmi vam zagotavljamo nove uporabnike vaših storitev in jih pripeljemo do vas, s tem pa bomo poskrbeli, da bo vaša ponudba postala opaznejša. Sodelovanje z nami, vam bo zagotovilo odlične prodajne rezultate in še boljšo prepoznavnost na trgu storitev in ponudb, ki jih želite ponuditi.  Denar bo pri vas v  trenutku, ko se bo kupec odločil za nakup. 

Na naši spletni strani krasnadlani.si objavljamo neverjetne in kvalitetne ponudbe, ki so namenjene našim članom in vsem, ki uporabljajo svetovni splet z namenom, da si poiščejo kvaliteten program izleta, ki jim ustreza. Vaše potencialne stranke pri nas kupujejo  programe, ki jim ustrezajo, mi pa vam s tem ustvarjamo zaslužek. Obiskovalci naše spletne strani bodo postali vaši novi kupci. Svetujemo vam, da za naše redne uporabnike in občasne obiskovalce ponudite tako ponudbo, s katero si vas bodo zapomnili in boste tako postali prepoznavni na spletu. Po dogovoru z vami, bomo poskrbeli za odlične fotografije in sestavili program in vam zagotovili odlične poslovne rezultate. 

V sodelovanju z vami, se bo dogovorjen program izpostavil na naši spletni strani krasnadlani.si, prav tako pa bodo naši novi člani in vaši novi kupci do naših ponudb lahko dostopali preko socialnih omrežij, s tem pa boste vi postali še bolj dosegljivi, vaša ponudba pa odmevna. 

Zagotavljamo vam, da vam s tem ne ustvarjamo nobenih stroškov. 

Portal krasnadlani.si ni samo spletna trgovina, ampak združuje tudi vse zainteresirane posameznike, samostojne podjetnike, kulturnike, obrtnike, družbe ter društva, ki želijo na kakršenkoli način pomagati pri promociji Krasa in Brkinov, ter pri tem še kaj zaslužiti.

  • Če ste fotograf, nam lahko ponudite svoje fotografije.
  • Če ste turistični vodnik lahko preko tega portala pripravljate in ponujate svoje izlete.
  • Če imate izdelek, značilen za Kras, nam ga pošljite.
  • Če ste strokovnjak za karkoli kar je povezano s Krasom, in bi radi o tem objavili članek, imamo tudi za to pripravljen prostor.
  • Mogoče pa imate samo idejo, pa ne veste kako bi se je lotili. Z veseljem vam bomo prisluhnili, če bo možno pomagali, ali poskusili poiskati ustrezne kontakte.
  • ... še kakšna ideja?

Izgovorov torej ni več. Pridružite se ekipi krasnadlani.si in nam pišite!

Kontakt

Facebook

MasterCard, Visa